Ruiterclub Dandélion

In juli 2000 werd LRV Ruiterclub Dandélion opgericht door een groep vrienden die duidelijk de paardenmicrobe te pakken hadden. In de beginjaren gingen de trainingen door op de piste van Daniël Terrijn in de Groenstraat te Bogaarden. Een aantal jaren later verhuisde de club naar de Molenstraat, waar een piste werd aangelegd en een leuke kantine werd geplaatst.

Sinds 2010 zetten we onze deuren ook wijd open voor de jongste ruitertjes en amazones, en richtten we de officiële LRV Ponyclub Dandélion op. Dandélion telt vandaag een 70-tal ruiters en ponyruiters waarbij een boeiende mix aanwezig is van recreatieve en competitieve ruiters. Niet alleen ruiters maar ook de ouders, familie, vrienden en sympathisanten komen zeker aan hun trekken, door de vele activiteiten die we gedurende het hele jaar organiseren. Naast wandelingen en wedstrijden is er jaarlijks het clubfeest,  het clubweekend en de gezellige zomeravond-activiteiten. Plezier maken is ons motto!

Dandélion investeert graag in de ruiters van de toekomst! Naast de oefeningen op woensdag en vrijdag, welke doorgaan van 19u tot 21u30, zijn er vaak wedstrijden op zondag. Ook niet te missen is het jaarlijkse ponykamp dat georganiseerd wordt door ponyclubs in onze regio!

Wil je meer weten over onze werking? Stuur een berichtje naar info@dandelion.be, of kom eens langs op onze trainingsavonden in de Molenstraat, Bogaarden!

Bestuur

  • Voorzitter:

  • Ondervoorzitter:

  • Secretaris:

  • Penningmeester: